« Založba Skip Navigation Links
NovostiExpand Novosti
Vsi učbeniki
Znanstvene monografije
Ostala gradiva
Nazaj

REGISTRACIJA UPORABNIKA:

Uporabnik se lahko registrira kot fizična ali pravna oseba. Fizična oseba pri registraciji vnese svoje podatke. Pravna oseba vnese ID za DDV in podatki se generirajo avtomatično. Študent lahko do spletne knjigarne dostopa prek e-indexa, kjer ga sistem samodejno registrira. Študent ne more spreminjati gesla in emaila. To lahko spremeni v e-indexu.

MOJ RAČUN:

Ob uspešni registraciji in prijavi uporabnik lahko dostopa do svojega računa, kjer lahko  spreminja svoje podatke, podatke plačnika in prejemnika ter pregleduje naročila.

MOJ VOZIČEK:

V vozičku se nahajajo   izbrani artikli. Uporabnik jih lahko doda s klikom na dodaj v voziček ali ob pregledu artikla s klikom na gumb dodaj.

NAROČANJE

Publikacije, ki ji nameravate kupiti izbirate iz seznama publikacij v spletni trgovini in jih dodajate v voziček. V voziček lahko dodate tudi več izvodov ene publikacije naenkrat. Iz košarice lahko v primeru napačnega izbora publikacijo izbrišete.

Z nakupom nadaljujete  preko gumba Naprej, ki se nahaja na strani Moj voziček. Sistem preveri ali ste že registrirani in prijavljeni  in v kolikor niste, od vas zahteva nekaj podatkov in potrditev registracije in prijave.

Če ste že prijavljeni (pri študentih, ki vstopajo preko e-Indeksa je prijava samodejna) ste preusmerjeni na stran kjer je priporočljivo še enkrat preveriti izpisane podatke o tem , kdo bo plačnik naročenih publikacij in na kateri naslov bodo prispele. V kolikor se s podatki strinjate vpišete kontrolno šifro in potrdite svoje naročilo.

Po potrditvi naročila prejmete  po elektronski pošti obvestilo o potrditvi naročila skupaj s številko naročila. Obenem vam sistem ponudi možnost, da si potrdilo o naročilu natisnete ali shranite v pdf formatu.

 

DOSTAVA

Še isti ali naslednji dan bomo naročilo obravnavali in ga odpremili preko kurirja Pošte Slovenije.

Paket z naročenimi publikacijami boste v 2-3 dneh prejeli na vaš naslov oz. na naslov, ki ste ga navedli in potrdili kot naslov  za prejem naročila.

PLAČILO

Fizične osebe: Plačilo paketa se po predloženem računu izvede ob prevzemu paketa z gotovino. Lahko pa paket plačate tudi z drugimi plačilnimi sredstvi na pošti.

Pravne osebe: Plačilo paketa se izvede v 30 dneh po prejemu paketa.